Vier de Nederlandse Traditie van 'Haring Happen' bij Café the Plaza!

Op vrijdag 23 juni, vanaf 16:00 uur, verzamelen zowel lokale bewoners als bezoekers zich op de Plaza om te genieten van de eerste haring van het seizoen, ook wel bekend als "Hollandse Nieuwe". Dit langverwachte evenement belooft een heerlijke culinaire ervaring, livemuziek, verfrissende drankjes en spannende activiteiten waar iedereen van kan genieten.

Het hoogtepunt van het evenement is ongetwijfeld de verse haring die speciaal voor deze gelegenheid is ingevlogen. Voor slechts 5-florin kunnen gasten genieten van de traditionele "Haring met of zonder uien". Wie het wat hartiger wil, kan kiezen voor het "broodje haring met of zonder uitjes" voor slechts 6 florin. De delicate smaken van de haring zijn een ware delicatesse en een must voor liefhebbers van zeevruchten.

Naast de haring biedt Café the Plaza ook het populaire Nederlandse gerecht "Kibbeling". Voor 8-florin kunnen gasten genieten van malse en krokante stukjes gebakken vis geserveerd met tartaarsaus. Deze smakelijke traktatie zal zowel liefhebbers van zeevruchten als degenen die een unieke Nederlandse specialiteit willen proberen, zeker bekoren.

Live muziek en verfrissende drankjes: gasten worden de hele avond getrakteerd op fantastische muziek van DJ PTR, die de perfecte achtergrond vormen voor de festiviteiten. Om de feestelijke sfeer te vergroten, zal er een buitenbar worden ingericht met speciale aanbiedingen op Coronita en Budweiser. Elke fles kost slechts 6-florin, dus je kunt proosten op de gelegenheid zonder je portemonnee te belasten.

Café the Plaza heeft weloverwogen activiteiten ingebouwd waar iedereen van kan genieten. De kleintjes kunnen meedoen aan de Dino Jump, een spannende opblaasbare attractie die garant staat voor uren speelplezier. Ouders kunnen genieten van de vrolijke sfeer terwijl ze de gemoedsrust hebben dat hun kinderen bezig zijn met veilige en leuke activiteiten.

Gezien het enorme succes van voorgaande jaren is het helaas niet mogelijk om te reserveren voor dit evenement. Om verzekerd te zijn van een plekje is het aan te raden om op tijd aanwezig te zijn en je onder te dompelen in de festiviteiten. Ga voor meer informatie over evenementen, inclusief tijden en updates, naar www.cafetheplaza.com.


Read more news